Na het reinigen en herstellen van een gevel is het vaak aan te raden de gevel te beschermen door middel van hydrofoberen. Impregneren beschermt de behandelde ondergrond en maakt de gevel waterafstotend. Door de gevel te hydrofoberen zorgt Van Deelen Gevelwerken ervoor dat de gevel droger blijft en voorkomt hiermee het ‘doorslaan’ van de gevel. Eventuele schimmelvorming aan de binnenzijde van de muren verdwijnt. De aangroei van mos en algen vertraagt aanzienlijk. Bovendien bespaart u op de stookkosten, omdat een droge gevel veel beter isoleert.

Van Deelen Gevelwerken heeft een aantal producten in haar pakket, waarmee uw gevel afdoende beschermd kan worden. Op deze producten wordt in samenwerking met gerenommeerde leveranciers tot 10 jaar garantie gegeven.

Een complete gevelrenovatie is een ingrijpende behandeling die de kwaliteit en de waarde van uw pand aanzienlijk verbetert. Bovendien is het een behandeling die u slechts eenmaal hoeft uit te voeren: een goede gevelrenovatie gaat een leven lang mee. Het is dan ook de moeite waard om een afgewogen keuze te maken voor het juiste bedrijf op het gebied van gevelrenovatie. Van Deelen Gevelwerken is het juist bedrijf!
De werkzaamheden worden door ons gegarandeerd vakkundig uitgevoerd en om dit te ondersteunen worden op verschillende applicaties garantie certificaten afgegeven.