https://www.facebook.com/vandeelengevelwerken/posts/1038588809604963

Balkons, lateien en ornamenten in een gevel vertonen na verloop van jaren vaak ernstige betonschade. Van Deelen Gevelwerken kan deze schade op een technisch verantwoorde en fraaie manier herstellen. Dit kan met hydraulische mortels en met kunststof gemodificeerde mortels. Bovendien beschikt Van Deelen Gevelwerken over injectietechnieken om scheuren af te dichten en te verlijmen. Na een verantwoord herstel kan het betonnen oppervlak van duurzame en fraaie coatingsystemen voorzien worden. Ook stucwerk-herstel behoort tot ons uitvoeringspakket.

Een complete gevelrenovatie is een ingrijpende behandeling die de kwaliteit en de waarde van uw pand aanzienlijk verbetert. Bovendien is het een behandeling die u slechts eenmaal hoeft uit te voeren: een goede gevelrenovatie gaat een leven lang mee. Het is dan ook de moeite waard om een afgewogen keuze te maken voor het juiste bedrijf op het gebied van gevelrenovatie. Van Deelen Gevelwerken is het juist bedrijf!
De werkzaamheden worden door ons gegarandeerd vakkundig uitgevoerd en om dit te ondersteunen worden op verschillende applicaties garantie certificaten afgegeven.